Eläinhoitola HausKis

Leppoisaa lomaa lemmikillesi

Vähän meistä:

Team HausKis

Emmi Valio

Emmi Valio

Eläintenhoitaja Hei! Olen Emmi Valio. Toimin HausKiksen emäntänä ja yrittäjänä. Olen tehnyt täysipäiväisesti eläinten kanssa töitä vuodesta 2013 ja sitä ennen harrastelijamaisesti. Olen koulutukseltani eläintenhoitaja ja erikoistunut eläinten hyvinvointiin eläinhoitolassa. Erityinen intohimoni on eläinten ruokinta (koirien ja kissojen) ja kuinka lemmikkien erilaisia vaivoja voidaan hoitaa pelkällä ruokavalion muutoksilla Melkein kaikki vapaa-aikani kuluu erilaisissa eläimiin liittyvissä asioissa, mutta harrastan myös valokuvausta ja pidän lukemisesta. Minulta löytyy myös eläintenkuljettajan koulutus.

Mauri Valio

Mauri Valio

Tietoja Eläinrakas Mauri on kasvanut erilaisten eläinten parissa. Lapsuuden kodissa oli aina koira sekä tuotantoeläimiä. Maurin ja Emmin perheeseen kuuluvat tällä hetkellä tiibetinspanieli Hilda, saksanpaimenkoira Grim, maatiaskissat Justiina ja Severus sekä Voldemort marsu. Maurilta löytyy myös eläintenkuljettajan koulutus.

Katri Anttila

Katri Anttila

Trimmaaja Katri on trimmannut työkseen koiria yli kaksikymmentä vuotta. HausKiksen lisäksi Katri tekee töitä kotonaan Punkalaitumella. Näyttelytrimmejä Katri ei tee, vaan jättää ne suosiolla rotuihin erikoistuneille trimmaajille. Varaa aikasi 040 527 4908/ Katri

Sanna Rantanen

Sanna Rantanen

Kouluttaja/Miilutassut Heippa, olen Sanna ja valmistuin 2015 keväällä eläintenhoitajaksi. Tällä hetkellä opiskelen eläintenkouluttajaksi. Kanssani hoitolalla on usein mukana beussi Riki, kotona asustavat myös maatiaiskissat Halti ja Heikki. Useimmiten harrastan koirieni kanssa pitkiä metsä lenkkejä, Rikin kanssa ollaan myös tutustuttu paimennuksen ja haun saloihin. Yritän myös silloin tällöin päästä ratsastelemaan. Nähdään hoitolalla!

Grim

Grim

Koulutuskoira Hei! Minä olen Grim ja olen hirveän taitava! Olen käyttölinjainen saksanpaimenkoira ja minun työni on leikkiä muiden koirien kanssa. Olen siinä tosi taitava! Olen parhaimmillani pentujen kanssa ja sitä työtä minä teenkin mielelläni. Tykkään myös kun saan näyttää muille mallia kuinka taitava olen! Olen tosi taitava! Äitin kanssa hääräilen hoitolalla tosi usein ja jos sinulla on pentu, joka tarvisi hyvää ensi kokemusta muihin koiriin, niin huikkaise! Olen siinä tosi taitava!

Kimmo Ala-Juusela

Kimmo Ala-Juusela

Tietoja Kimmo omistaa Heikkilän tilan missä Eläinhoitola HausKiksen toimitilat sijaitsevat.

Harjoittelijat

Harjoittelijat

Eläinhoitola HausKis on suosittu työssäoppimispaikka. Välillä hoitolalla on harjoittelijoita opiskelemassa eläintenhoitajan ammatin saloja käytännössä. Harjoittelijoita meille tulee oppilaitoksista eri puolelta Suomea! Ota rohkeasti yhteyttä mikäli harjoittelupaikka kiinnostaa. Edellytämme harjoittelijoiltamme täysi-ikäisyyttä.